sarapsvardag - Mamma & Fru

♡ Sarapsvardag ♡

Ny vecka, nya äventyr

I samarbete med Företagarna

Godmorgon på er!
Hoppas ni har haft en riktigt toppen helg! Vår helg har varit väldigt bra och en lugn sådan. Jag har försökt att lägga jobbet åt sidan och bara fokusera på familjen och hemmet.
Barnets sovrum fick sig en ny liten myshörna som jag får visa upp för er lite senare.

I veckan väntar nya äventyr. På torsdag ska det vara en powerkväll här i Södertälje som jag ska gå på. Det ska bli riktigt trevligt och kul att se vad denna stad har att erbjuda i event väg.
På lördag väntar även en biopremiär av filmen Ture Sventon som C More & TV4 bjuder in till. Det ska bli så kul att gå på denna, det blir jag och Arian.

Men jag tänkte prata lite med er om hur det är att vara egen företagare. För när du har ett eget företag så behöver du alltid vara uppkopplad och tillgänglig för bland annat personal och företaget i sig.
Det är otroligt mycket att hålla redan på och som nybörjare är det inte lätt alla gånger.

Därför finns det en suverän organisation som heter Företagarna som hjälper dig på alla möjliga sätt kring ett eget företag.
Allt från juridisk hjälp, krishantering och dokumentmallar. Just juridisk hjälp tycker jag det är jätte bra att dom erbjuder då det inte alltid är så lätt.
Speciellt om du är ett litet företag så är det guld värd att ha organisationer som Företagarna.

Dom finns på flera ställen i landet och brukar även anordna lite event på olika orter runt om i Sverige. När du är medlem i Företagarna så har du även massor med förmånliga rabatter på bland annat kontorslösningar till betallösningar.

Driver du ett eget företag så rekommenderar jag dig att titta in hos dom och kanske även bli medlem där.
Jag tycker det verkar vara en toppen organisation!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarapsvardag - Mamma & Fru

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats