♡ Sarapsvardag ♡

Min stora pojke

Jag är så stolt över min stora pojke Arian. När jag ser tillbaka på den resan som han har gjort på sådan kort tid så blir jag så stolt!
Från att ha varit lite efter i sin utveckling till att på bara det senaste året blivit en pojke som har utvecklats och är i framkant med sina jämnåriga kompisar blir jag så stolt!

Jag har alltid vetat att han kommer att lyckats och bli en smart och noggrann pojke, inte det som omgivningen alltid har trott.
Och att nu få se han blomma ut och slå alla på fingrarna som trott att han är ett ”osmart” barn känns så skönt! Och han är så omtänksam! Bryr sig om alla och vill att alla ska vara samlade. Han är en riktig förebild till sina småsystrar.

Igår när jag skulle hämta Arian från skolan tog jag mig en extra titt i klassrummet och alla som har barn vet hur stolt man blir när man ser hur duktig dom är på att skapa. Kolla bara in dessa teckningar som han gjort. Blir extra stolt då han för ett år sedan knappt velat hålla i en penna och nu kan skriva både bokstäver och siffror.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats