Mina måsten på resan | ♡ Sarapsvardag ♡
sarapsvardag - Mamma & Fru

♡ Sarapsvardag ♡

Annons

Mina måsten på resan

Traktor

Om mindre än en vecka så åker vi på semester i Kosovo och det ska bli ganska skönt att få komma bort och bli lite tvingad att koppla av.
Jag tänkte lista mina måsten på resan som kan vara bra att ha med sig när man reser med barn.

hjärta Alvedon och termometer Jag tar alltid med mig alvedon. Självklart finns det även i dom länder man åker bort till men jag vill veta att mina barn tål medicinen och vad jag stoppar i dom. Reglerna ser olika ut för olika länder och det som är normalt i Sverige kanske inte alls är lika självklart i andra länder.
Och en termometer för att kunna mäta temperaturen.

hjärta Vätskeersättning Alltid bra att ha med sig både för barn och vuxna. Värmen tar verkligen på krafterna och om någon blir sjuk är det alltid bra med extra vätska.

hjärta Övrig medicin Tar dina barn några andra mediciner? Se till att alltid ha gott om medicin med er när ni reser då man aldrig vet vad som inträffar. Förseningar av flyget osv…

hjärta UV dräkt Åker ni till ett soligt land är det alltid bra med en UV dräkt. Även fast barn inte ska vistas i direkt solsken så vet alla föräldrar att det i princip är omöjligt att få ett barn att sitta stilla under skuggan.

hjärta Solkräm Ett måste! Solen är stark och farlig så flera lager solkräm är nödvändig. Speciellt när man är utomlands.

hjärta Krämer mot röd rumpa En barnrumpa kan lätt bli röd på sommaren då det är varmt och barnen kissar. Se till att byta blöja ofta och smörj gärna in med en kräm mot röd rumpa.

hjärta Underhållning Det är alltid bra att ha med sig underhållning till barnen, iPaden, pysselbok, pussel som kan underhålla barnen när set finns dötid att slå ut.

 

xoxosarapsvardag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarapsvardag - Mamma & Fru

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Bra tips! 🙂 Ska ha det i åtanke inför nästa sommar, vår lilla är bara 2 månader så hon lär ligga stilla i skuggan och behöver inte heller några leksaker, det räcker typ med att jag har en rolig tröja haha 🙂

Annons
stats