♡ Sarapsvardag ♡

5 saker jag inte klarar mig utan

Jag tänkte lista 5 saker som jag inte klarar mig utan. Saker som är bra att ha, saker man blivit beroende av och andra nödvändiga grejer.

hjärta Mobilen, kameran och datorn Dom här tre sakerna är alltid med mig på resande fot eller nära till hands i hemmet! Med mobilen sköter jag det allra mesta arbetet mejlen, samtal/sms, instagram, facebook you name it. Glömmer jag den hemma är det bara att vända om. Kameran är också alltid med för att dokumentera spännande upplevelser och datorn är mitt bloggverktyg. Funkar inte datorn så fungerar inte bloggen.

hjärta Hiss Det kanske låter jätte töntigt men man brukar säga att man inte vet vad man saknar förens man inte har det. Och det stämmer bra in på hiss! Att slippa kånka på två barn varav ena gallskriker tillsammans med väskor, flaskor och matkassar är helt underbart! Därför är det lite surt att våran hiss kommer vara avstängt i hela 4 veckor när vi kommer hem från semestern! Jag är glad att vi inte bor högst upp iallafall…

hjärta Vällingmaskinen Jag blandar aldrig ersättningen för hand längre. Det är så himla smidigt och tidssparande att använda vällingmaskinen som fungerar lika utmärkt till ersättningen. Vad gjorde vi innan den liksom..? Finns att köpa på Babyland.se och ni hittar den här!

DSC00794

hjärta Babytalk Våra babytalkers till barnen är som en extra nanny. Vi behöver aldrig oroa oss över att inte höra om barnen vaknar upp på kvällarna eller nätterna och vi kan sitta ute på balkongen i lugn och ro utan att behöva springa in stup i kvarten för att se om barnen vaknat.

IMG_1315

hjärta Körkort & bil Med bilen har vi friheten att kunna ta oss precis var vi vill när vi vill. Det är alltid bra att ha bil och framförallt körkort!

xoxosarapsvardag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sarapsvardag - Mamma & Fru

   Det låter jätte trevligt! Men vi får besök idag från min mamma och mormor tom fredag och sedan åker vi iväg på semester till början av augusti.
   Men jag hör av mig när jag är tillbaka så kan vi hitta på någonting 🙂
   Kram!

stats