♡ Sarapsvardag ♡

Inred ditt uterum

I samarbete med Nordiska rum

Nu när värmen börjar närma sig och träden slår ut, vilket det har börjat göra här i söder, så blir jag så sugen på att inreda vår balkong.
Man dammar av den gamla balkongen och fantasin och inspirationen flödar! Är det likadant för er?

Jag har så många idéer och i år har vi odlat både tomat, gurka och paprika som ska få växa på balkongen.
I dessa tider är det synd att man inte bor i hus då det finns så mycket utemöbler man kan inreda med.

Nordiska rum har ett stort utbud av utemöbler och någonting jag bland annat fastnade för var deras utekök. Tänk så härligt att kunna stå där och förbereda maten och sedan avnjutande den uppdukat på deras fina bord som finns i sortimentet.

Speciellt kvällarna när barnen har somnat, den värsta värmen börjar lägga sig och man kan sätta sig på balkongen med en kopp kaffe eller te och bara njuta av tystnaden.
Nordiska rum har ett stort utbud av både stolar, matgrupper, utekök och bland annat solstolar att njuta av i sommar.

Häromdagen bakade jag även en otroligt god och saftig sockerkaka. Jag tillsatte även lite kanel för att få en lite annorlunda smak. Den blev så god!

Denna tid på året får jag alltid sådan energi och blir så taggad på att umgås långt in på småtimmarna med nära och kära.
Tyvärr så ser detta år lite annorlunda ut men man får göra det bästa av situationen och passa på att umgås lite extra med sin familj. Mysa till det lite extra med middagar ute i solen.

Nordiska rum säljer även möbelskydd så man kan täcka över sina möbler efter sommaren så dom håller sig fina och fräscha till året efter.
Det är någonting som vi skulle behöva investera i då man ofta inte har plats för dessa möbler inomhus under vinterhalvåret.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats