♡ Sarapsvardag ♡

En säng av rosor

Genom åren som gått har jag utvecklat ett riktigt stort intresse av att skapa och fotografera. Jag har alltid varit kreativ av mig och gillat att fotografera men just nu befinner jag mig på topp.

Det är så kul att gå tillbaka några år i tiden och se hur mycket jag faktiskt utvecklats i allt från kvalitén på bilderna och arrangemangen. Bara om jag går tillbaka ett år i tiden tycker jag mycket har hänt.

I sommar kommer jag att göra en fotobok tillsammans med alla barnen och deras första år tillsammans. Det första året är väldigt speciellt och vi kommer även att behålla våra traditioner med höst- och vårfotograferingar. Har ni några sådana traditioner?

Kolla bara hur söt Lejla är! Jag smälter ❤️
Och även detta spontana fotot jag tog efter vårfotograferingen på systrarna.

Har ni varit bra på att dokumentera bilder på era barn? Jag har alltid fotat barnen även fast bilderna på tex Arian inte var lika proffsiga, haha.

Och sen vill jag bara visa min tacksamhet till er som varje dag klickar in er på min blogg. Så kul och det betyder så mycket för mig.
Jag skulle bli så glad om ni ville ta er tid att kommentera och klicka på hjärtat nedan, det värmer så mycket för mig och ger mig lite extra motivation.

Ha en toppen kväll fina ni! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats