♡ Sarapsvardag ♡

Hej mitt regniga vinterland

Natten till igår hade det snöat en hel del och barnen var så glada över det.
Arian var ute med skolan när jag hämtade honom och lekte i snön.

Jag passade på att ta lite bilder på Arian och Lejla tillsammans. Visst blev dom söta! Och dom är så lika varandra trots att jag tycker Lejla är mindre lik sina syskon än vad Arian och Amina är lika varandra.

Jag och Lejla matchade både med svart overall och jacka.

Arian hade en läxa som skulle lämnas in i dag. Han ska ta med sig någonting som börjar på bokstaven L. Så vi rekade lite i skogen och letade efter rekvisita efter skolan.

Och eftersom att barnen var så taggade på snön så gick vi hem och hämtade pulkorna. Dom tyckte det var så kul att äntligen få åka i backen!
Det kom även ett annat barn och började leka med dom som var lite mindre. Det var så härligt och se hur bra hand om den lilla tjejen både Arian och Amina hade och hur gärna dom ville hjälpa henne. Ser så fram emot till att Lejla blir lite större och få se dom ta hand om henne på samma sätt.

Så mycket snö på så kort tid! Jag är dock glad att vi valde att åka pulka samma dag för i natt har det regnat och nästan all snö är borta igen. Lite tråkigt för barnen som tyckte det var så kul med snö.

Jag julpyntade även lite smått i köket. Vi brukar inte ha julpynt men jag brukar sätta upp lite mer ljusslingor och kanske tillsätta någonting rött för att ändå få in lite av julkänslan.

Tyckte den söta tomteluvan passade alldeles utmärkt där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats