♡ Sarapsvardag ♡

Våga investera i bra stolar

I samarbete med AZ Design

Någonting som jag lärt mig genom åren är att våga investera i bra produkter. Det ligger verkligen en mening bakom ordspråket kvalité framför kvantitet.
Investerar man rätt från början så kan det innebära att det dröjer flera år innan du behöver byta ut sakerna än om du köper dåliga produkter från början. I det långa loppet kan det bli dyrare.

Under ett halvårstid har mitt jobb totalrenoverat. Ny inredning, nya stolar & bord samt lagt en heltäckningsmatta på kontoret.
En mycket mysigare och trevligare inredning kan göra så mycket för sinnet med tanke på hur mycket tid man spenderar på jobbet.
Även restaurangen som finns i byggnaden gjorde en stor renovering under förra året.

Någonting jag tycker att alla restauranger borde satsa på är riktigt sköna stolar till sina gäster.
Det är inte bara maten som är upplevelsen utan allting omkring bidrar också.
För ett par veckor sedan var jag tillsammans med jobbet och åt på en libanesisk restaurang som serverade riktigt god mat. Allting var perfekt med snabb service men någonting som drog ner hela upplevelserna var stolarna..
Dom var så himla hårda att efter bara 30 minuter började jag få ont i ryggen, inklusive några av mina kollegor.
Dagen efter samt en vecka fram hade jag så himla ont i ryggen att jag nästan inte kunde röra mig. Detta gör att jag kommer dra mig för att gå tillbaka just på grund av stolarna som orsakade en rejäl ryggvärk.

Hos AZ design har dom massor av stolar till restaurang både för inomhus- och utomhusbruk.
Passa på att investera i en bra stol som passar er inredning och snåla inte. I långa loppet är bra kvalité som kunderna kommer komma ihåg er för.

AZ design har även massor av andra möbler som kan passa in i er verksamhet för att skapa en bra upplevelse både för er och era kunder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats