♡ Sarapsvardag ♡

Stay focus!

Hej!

Redan torsdag och vi har redan gjort helg! Veckan som gått har varit riktigt händelserik och jag har fått mycket jobb gjort med bloggen!
Vid lunchtid var jag och Amina på BVC besök där hon fick en spruta mot TBC eftersom vi ska åka ner till Kosovo i sommar. Egentligen var det meningen att vi skulle mäta och väga henne idag på förmiddagen, men igår morse ringde jag ner till BVC eftersom jag fick höra att dom skulle dela ut det vaccinet idag och ringde för att kolla om Amina också kunde få den!
Då fick jag höra att vår BVC sköterska var sjukskriven och att ingen skulle haft möjlighet att ta emot oss på bokad tid i förmiddags så det var tur i oturen att jag ringde igår!
Vi blev ombokade till en annan sköterska istället och ska till BVC igen om cirka 1 1/2 vecka för en liten försenad 8 månaders kontroll.

Som ni säkert minns så älskar jag ju matbud och den här månadens Testagrambox som kom hem under förra veckan.
Om du också vill få hem denna box och upptäcka spännande produkter varje månad klicka då in dig här och registrera dig! 🙂
Den här boxen är faktiskt en av mina favoriter på marknaden!

IMG_0310

IMG_0308

IMG_0309

I morgon kommer också min pappa och stannar till nästa söndag. Det ska bli kul med lite familjetid och jag tror nog Arian har saknat sin morfar lite grann!xoxosarapsvardag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats