♡ Sarapsvardag ♡

Söndagslista vecka 23 i juni

VECKANS MÅENDE

Denna vecka har det varit kaaaos hemma! Vi har satt upp vår nya garderob vilket innebar gammalt bråte från den gamla garderoben, alla möbler från gästrummet i andra rum och fullt med frigolit i hela lägenheten.
Nu är garderoben i alla fall uppe men det blev en massa sena nätter så veckan har varit en trött sådan.

VECKANS DISS

För ett tag sedan beställde jag hem ett par jätte fina sammetsgardiner, trodde jag, men när paketet levererades och jag öppna gardinerna var dom så långt ifrån produktbilder på hemsidan… Så tråkigt! Nu är nya mörkläggningsgardiner beställda istället.

VECKANS ROLIGASTE

Den lediga dagen mitt i veckan var verkligen välbehövd och vi spenderade en mysig dag hemma.

VECKANS BOOST

Helgens väder. Veckans väder började inte så bra men under helgen så exploderade den och det har varit ett helt otroligt sommarväder utomhus.

VECKANS JOBB

Jag tror jag har öppnat över tio paket denna vecka, om man bortser från goodiebags vi fick från eventet. Ibland älskar jag bara mitt jobb så mycket!

VECKANS MEST LIKADE BILD

VECKANS ORDSPRÅK

I’m comming for everything they said i couldn’t have.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats