♡ Sarapsvardag ♡

Sarapsvardag testar: Powerbank

Hej alla läsare och välkommen till ännu en Sarapsvardag testar.
Idag tänkte jag testa en Powerbank som man bland annat kan ladda mobilen eller surfplattan med.

Nuförtiden har man alltid mobilen nära till hands och tack vare den så är man ständigt uppkopplad mot omvärlden. Jag har alltid mobilen med mig och är alltid uppkopplad för att kunna svara på mejl eller samtal. Men batteriet varar inte för evigt och därför kan det vara bra att investera i en Powerbank så man kan ladda mobilen utan något eluttag.

DSC00136

Det finns massor av olika Powerbank och det första man ska kolla upp är hur mycket mAh din telefon drar för att laddas från 0 till 100 %. Det går enkelt att googla modell och mAh så får du upp resultatet.
Jag har en iPhone 5s och den har ca 1500 mAh.
Sedan är det bara att kolla upp på din Powerbank hur mycket den klarar av att ladda, det finns olika så välj det som passar dig.
Ett tips är att välja en Powerbank som har lite mer mAh än din telefon så du kan ladda din telefon ända upp till 100 %.
Denna Powerbank, som kommer från Glitter, har 3000 mAh vilket innebär att jag kan ladda min telefon cirka två gånger innan jag måste ladda Powerbanken som man enkelt kan göra via ett eluttaget eller en dator.

DSC00137

 

Jag älskar trådlösheten och friheten att kunna ladda min telefon precis var jag vill.
Det jag dock saknar är ett sätt att visa hur mycket batterikapacitet själva Powerbanken har. Antagligen med hjälp av en liten ruta som visar procenten eller med hjälp av en lampa som ändrar färg när den behöver laddas.
Annars är den helt perfekt och ett måste för alla som ständigt är på språng och inte klarar sig utan telefonen!

Denna Powerbank får 4 hjärtan av 5!

4av5

 

xoxosarapsvardag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats