sarapsvardag - Mamma & Fru

♡ Sarapsvardag ♡

Resan till Boden

I förra veckan så besökte vi min gamla hemstad, Boden.
Detta är andra året i rad som vi har möjlighet att åka på besök. Gången innan så hade vi inte varit där på tre år då så mycket annat hade kommit i vägen.
Vi passade även på detta år att åka och både mannen och Arian, som numera har skolplikt, fick ledigt.

På vägen dit så stannade vi i Örnsköldsvik för att äta på Max. Finns det någonting godare än Max? Tror inte det.

Vi varvade mellan att äta frukost hos min mamma och min pappa.

Alla som känner mig vet att jag älskar ketchup och har det till det allra mesta. Så mammas kille hade hittat ketchup balls som han köpt till mig. Och dom smakade verkligen ketchup.

Min mamma hade ordnat en liten goodiebag/välkomstpresent till hela familjen.

Det bästa med att besöka en småstad när det kommer till shopping när att man kan hitta anda kläder som kanske är slut i storstäderna eller så rear dom ut produkter som inte blivit sålt. Så där kan man fynda mycket bra. Amina fick bland annat två nya par skor.

Vi grillade även en kväll nere vid vattnet. Några hundra meter från huset finns det en stor sjö och precis bredvid den så har min mamma och hennes man byggt en lägerplats. Grillad korv med sjöutsikt, det är inte ofta man gör det.

Jag, Amina och Lejla tog bussen in till stan en förmiddag för att möta upp barnens gammelmormor för lite lunch. Det finns en restaurang i Boden som heter Dagobert som serverar den godast kycklingsalladen jag ätit.

Dom har även precis öppnat upp Espresso House i Boden vilket är jätte kul. Det behövs en större fika kedja där uppe och Espresso House har gott fika. Dom gör även, enligt mig, den godaste chailatten.

Sista kvällen så fick barnen även åka fyrhjuling. Dom åkte på släpet men Arian fick även köra fyrhjulingen. Han var så stolt!
Dom åkte även traktor första dagen och fick åka in till stan för att tanka. Vilken upplevelse för dom små och detta år vågade även Amina att åka.

Vi hade en super mysig vecka uppe i Boden. Man fick samla på sig lite energi, barnen fick springa av sig och man fick komma bort från stressen.
Det märktes att vi var van i stress för i bland blev jag stressad över hur lugna alla var, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarapsvardag - Mamma & Fru

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats