♡ Sarapsvardag ♡

Piffat upp vardagsrummet

I samarbete med Posterstore

Vi var otroligt nöjda över våra tavlor till Arians rum så när jag väl bestämt mig att även vardagsrummet behövde piffas upp ytterligare så var det ett självklart val att klicka hem dessa från Posterstore.se

Vårt vardagsrum är väldigt stort, cirka 25 kvm, och jag kände att vi behövde få in några posters som både gav ett maffigt intryck men som även gav ett slags lugn. Och jag blev så nöjd över resultatet!

Det jag uppskattar med Posterstore utöver att dom erbjuder både posters och ramar som är otroligt snygga är att dom även har ett mål att minimera miljöpåverkan av deras produktion för hållbarheten.

Dessutom så kan man finna otroligt bra inspiration med hjälp av deras inspirationssida som jag tog hjälp av när jag ville kombinera rätt posters med färger och teman.
Och dom släpper nya kollektioner av posters varje tisdag! Så man kan alltid finna någonting nytt och byta ut posters efter årstid och känsla.

Om du också är sugen på att klicka hem nya posters så kan du använda koden sarapsvardag-35 för hela 35 % rabatt fram tom 21/3! (Gäller för alla posters exkl. Selection)

Och förutom för nya snygga prints så trycks alltid deras posters på papper av hög kvalité som är hållbart producerat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats