♡ Sarapsvardag ♡

Nytt kontor

I samarbete med Hagalunds kontorshotell

Ni som följer mig på Instagram vet om att vi har åkt till Boden för att hälsa på min familj.
För er som inte vet så är Boden min gamla hemstad där jag är född och uppvuxen. Jag har fortfarande kvar min familj uppe i Norr så vi bestämde oss för att åka och hälsa på i en vecka.

Det som är så bra med mitt arbete är att jag har möjlighet att kunna jobba i princip var jag vill, runt om i hela världen.
Detta gör att jag inte behöver befinna mig på ett och samma ställe för att arbeta vilket är en otrolig flexibilitet. Samtidigt så kan detta även vara negativt vilket innebär att jag inte lämnar jobbet klockan 17,00 en vardag för att sedan vara ledig. Som influenser är man ständigt uppkopplad och det kan även bli lite ensamt då man inte har kollegor som på ett ”vanligt” jobb. Självklart har även vi kollegor men man träffas ofta bara på event och andra tillställningar.

Någonting som verkar vara otroligt mysigt och även smidigt är kontorshotell. Har du hört talas om detta tidigare?
Det innebär kort och gott att du hyr in dig på detta kontor och i och med det får du samtidigt massor av kollegor. Det kan även vara ganska skönt att ha en plats att åka till då man jobbar hemifrån ibland inte kan koncentrera på jobbet 100 % då det finns så mycket annat i hemmet som ska göras.

Hagalunds kontorshotell erbjuder en mysig arbetsplats som ligger i Solna, inte alls långt från Stockholm City. Det finns goda förbindelser och bra parkeringsmöjligheter.
Du har tillgång till allt nödvändigt så som scanner, skrivare och kopiator. Det finns även konferensrum och mindre mötesrum vilket innebär att du inte behöver ta alla privata möten i öppen miljö så som på caféer eller liknande.
Kanske kan du även hitta andra människor som är i andra branscher och inspireras av dessa och dela med er av era upplevelser och erfarenheter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats