♡ Sarapsvardag ♡

Ny vecka, nya tag

Igår hämtade vi som sagt den nya vagnen, syskonvagnen Babytravel Las Vegas.
När Arian hade somnat började jag packa upp och sätta ihop den. Nu när man hållt på med den ett tag, ordnat hjulen, sittdelen, liggdelen mm så trivs jag ännu mer med den. Det ända som hindrar mig att provköra den är att jag måste köpa en pump och pumpa upp bakhjulen lite eftersom dom är luftdäck. Så det får bli en tripp till centrum i veckan.

image

Jag föredrar nya vagnar framför begagnade, inte för att jag ser något fel med att köpa en begagnad, men tycker om denna känsla av någonting helt nytt. Samma med bilar. Det är något speciellt med lukten.
Eftersom min gravidhjärna inte är med mig alla gånger glömde jag såklart bort någon fråga som jag hade igår när vi hämtade den så jag fick ringa till dom under dagen. Det är inte lätt detta med att vara gravid, igår glömde jag tillochmed bort var glasen fanns…

Arian fick provsitta den återigen och han verkade trivas och sitter betydligt bättre i denna än vår gamla Brio Happy. Kanske har att göra med att denna sittdel är ergonomisk. Längtar till vi kan ta första turen och till helgen blir det att tvätta upp och bädda för lillasysters plats i vagnen också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats