♡ Sarapsvardag ♡

Just nu

Ni är jag och Amina påväg till UnderBARA baby mässan och det ska bli så kul!
Jag älskar sådana här tillställningar och att strosa runt bland montrarna och nätverka både med gamla samarbetspartner men även för att upptäcka nya företag.

Hoppas ni får en trevlig helg!

IMG_1546

xoxosarapsvardag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3

stats