sarapsvardag - Mamma & Fru

♡ Sarapsvardag ♡

Jämför bolån

I samarbete med Sverigekredit

Idag är en lite bättre dag och det är tyvärr inte så mycket att göra åt detta tråkiga vädret. Stanna kvar och gnäll som alla andra svenskar eller flytta härifrån, haha
Jag beundrar alla människor som ger sig ut i världen, ensam eller med sin familj. Dom packar sina väskor med enbart det nödvändigaste, lämnar sina möbler och bara drar.
Förstår ni vilket mod det krävs för att göra det! Att ta sig ut i världen från all trygghet man hade innan.

Jag är otroligt stolt att jag valde att ta mitt pick och pack för att lämna min håla mot Stockholm. Det var inte lätt, men för att lyckas i livet och nå det man drömt om så måste man ta steget!
Steget kommer aldrig att komma till dig och du ska inte tro att det är lätt på vägen. Du kommer att få kämpa och ge upp dina bekvämligheter, men om du mår bättre av det så är det rätt. Det känner man ganska snabbt.

Trots att vi delade lägenhet med min mans släktingar i början så kändes det aldrig fel. En person som har det tuffare än dig ekonomiskt eller med boende men som mår bra och har kämpaglöden kommer att lyckas bättre än den som har “allt” men som tappat sin glöd.
Det är den där glöden man aldrig får tappa!

Jag kan stolt säga att allt vi äger och har idag och dom framgångarna vi nått är tack vare hårt arbete. Jag har kämpat in till sista kronan för att kunna leva det liv jag har idag och är glad att jag aldrig har behövt ta ett lån.
Men ibland kanske man behöver få en liten hjälp på traven då bland annat en bostad kostar väldigt mycket pengar och det är ganska svårt att kunna spara ihop till dom stora summorna i dagens samhälle, speciellt om du vill köpa en bostad som relativt ung.
Jag hittade då en sida som heter Sverigekredit där du kan jämföra bolåneräntor innan du bestämmer dig för vilken lånegivare du ska välja.

Att välja rätt lån är varken enkelt eller lätt och då är det bra att det finns sådana här sidor där du kan jämför olika banker för att få ett litet hum om hur dom står.
Du kan även välja att ansöka direkt till den banken som passar dig bäst. Dom har även en kalkyl där du kan fylla i hur mycket bolånet ligger på, din kontantinsats och se hur stort bolånet blir.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarapsvardag - Mamma & Fru

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats