sarapsvardag - Mamma & Fru

♡ Sarapsvardag ♡

Inget mjäll inför Black Friday

I samarbete med Mjällbusters

I morgon väntar den stora shoppingdagen som många nog har väntat på, nämligen Black Friday.
Jag tycker att man kan fynda ganska bra saker under denna dag men man måste också vara uppmärksam då vissa saker inte är så billiga, eller billigare, denna dag.
Om konceptet hade varit som i USA där dom har galna priser så hade det nog varit en helt annan sak. Här hemma i Sverige kan man “fynda” till samma priser som en vanlig dag. Exempelvis 25% rabatt på hela köpet! Det får man även andra dagar om året, så det gäller att ha koll så man inte shoppar bara för att.

Nu till ett helt annat ämne, nämligen hår.
Jag kan tycka att det är otroligt svårt att veta vad man ska använda för produkter till sitt hår. Det finns så många olika märken och varianter som verkligen passar alla hårtyper.
Jag kom över en produkt som är ny här i Sverige, dom lanserades i September och säljer mjällschampo.

När jag läste på Mjällbusters hemsida och det verkar vara ett väldigt skonsamt schampo som är framtagen att göra just sitt jobb, att bli av med mjällen.
Dessutom så är detta schampo även tillverkat i Sverige vilket är toppen!
Nu har jag turen att jag inte har besvär av mjäll men någonting som jag lärde mig när jag läste på deras hemsida är att man ska undvika hårgelé och vax i håret.
Även vinterns torra luft och tighta mössor kan bidra till mjäll. Jag lärde mig mycket genom att spana in deras hemsida och skulle rekommendera er som har mjäll att prova deras schampo.
Har du problem med mjäll?

Och att håret påverkas av årstiderna märker man verkligen av. Nu på vintern så hänger bara håret och det går verkligen inte att få någon som helst volym i det, medan håret strålar på sommaren.

Jag ska spana in några bra deals inför i morgon, kanske lyckas man fynda någonting man behöver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarapsvardag - Mamma & Fru

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats