♡ Sarapsvardag ♡

Förvaringslådor i sammet

*Innehåller Affiliate

Hur fina är dessa förvaringsboxar i sammet!
Riktigt lyxiga och den lilla tofsen gör så bra för detaljen.
Jag har själv tre av dessa, två i vinrött och en i rosa, och jag älskar dom!

Sammet är så fint och det finns i alla möjliga produkter som i gardiner och stolar. En riktigt snygg och populär inredningsstil!

Jag menar hur snygg är inte denna puff!

Om du också vill klicka hem din sammetsbox kan du göra det här! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra Elisabeth

    Men åååh så snyggt! Jag älskar att det börjar komma så snygga förvaringsgrejer! Då blir det ju lite roligare att sortera och hålla snyggt! Dessa ska jag absolut kolla närmare på ?? // Petra Elisabeth

  2. Therese

    Jag älskar förvaringsboxar 😀 Sammet har jag däremot haft lite svårt för, men jag börjar kanske ändra mig lite nu på sista tiden 😛 Ser man något tillräckligt många gånger så…

  3. Fröken Rödlök

    Jag såg på ett youtubeklipp någon som hade runda sammetslådor i olika storlekar som var snygga att stapla på varandra, jag blev jättesugen på mer sammet hemma =) Vet dock inte vart jag skulle placera det då det inte riktigt passar i vårt hem.

stats