♡ Sarapsvardag ♡

Fabby – Framtidens fot- och nagelfil

Jag har nog aldrig varit med om ett exklusivare sätt att få en nagelfil levererad i än vad Fabby gör.
Dom säljer otroligt eleganta och vackra fot- och nagelfilar i tjeckiskt glas av mycket hög kvalité och som är ergonomiskt utformad.
Nagelfilen har dessutom ett resinöverdrag som skyddar filen från att splittras direkt vid ett eventuellt fall och det är någonting jag tidigare inte sett på marknaden.
Fotfilen har en dubbel slipförmånga, en grövre sida samt en lenare som är anpassad att kunna använda både på fuktig och torr hud.

Och har ni sett vilka fina förvaringspåsar som filarna följer med i! Dom kommer alltid finnas med på resan och perfekt nu när vi åker iväg till Kosovo över sommaren.

Nagelfilarna används också på flera olika skönhetssalonger runt om i Sverige eftersom dom ger ett sådant perfekt resultat! Nagelfilarna går även utmärkt att använda på små barn eftersom dom är så skonsamma och lätta att använda.

DSC00764

Filarna finns att köpa på bland annat Kicks och Åhléns samt Lyko. Sweet Cherry och Ladybug finns även dom på Apotek hjärtat. Se alla återförsäljare här!

DSC00765

DSC00766

Är du också intresserad av den senaste fot- och nagelfilen på marknaden? Klicka då här för nagelfilarna eller här för fotfilarna och beställ hem din alldeles egna med exklusiva designer.

Psst..! Använd rabattkoden ”sarap10” som ger dig 10% rabatt vid köp av filarna på fabby.se

(Gäller tom 30 juni)
xoxosarapsvardag

I samarbete med

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats