♡ Sarapsvardag ♡

ATG bjuder in till jul

Jag har missat att visat er detta juliga bud från ATG som kom i förra veckan.
Ett kit med julmust, pepparkakor, skumtomtar, pepparkaksform, choklad och mycket mer!
Startkittet man behöver för att ordna en riktigt mysig kväll så här i vintertider!

IMG_9563

IMG_9564

Jag fick även med ett spelkort att använda nu under jul. Jag satsade på en Harry Boy nu på tisdagens V75, man kan alltid hoppas att det generera i någon krona! När jag var liten var jag mycket på trav tillsammans med min morfar där vi kammade hem några tior på loppen, nostalgi <3 Saknar dom tiderna!

IMG_9565

Choklad från Lindor och ett stort, rött blockljus att tända så här i mörka tider

IMG_9566

IMG_9567

Tack så mycket för det fina, väl tänka budet ATG!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats