♡ Sarapsvardag ♡

Aminas barnvakt är här!

Det här med att inskaffa ett babyalarm till Amina har stått på agendan länge och nu äntligen är den här!
Amina har nu kommit in i den åldern då det inte längre går att ställa dörren på glänt när hon sover för då vaknar hon och det går heller inte att stänga igen dörren helt för då hör vi inte om hon vaknar.
Så nu var det nödvändigt för oss att införskaffa en men vilken?!

Det finns oändligt många babyvakter på marknaden, den ena med märkligare funktioner än den andra.
Mitt bästa råd är att ta sig en ordentlig titt på vad just ni som familj har för behov och utefter det välja en babyvakt.
Välj alltid kvalité före kvantitet – låt det kosta några hundringar extra och kolla upp kundbetygen innan du klickar hem någonting, det är det värt!

Vi stod lite i valet och kvalet på vilken vi skulle välja.
Den babyvakten vi har till Arian är vi väldigt nöjda med, men rädslan av att dom skulle slå ut varandra eller att ena enheten skulle ta upp ljudet från båda barnen så beslöt vi oss för att kolla efter ett annat märkte.
Och det tog inte länge tills vi hittade vad vi sökte efter…

Våra krav var korta men viktiga

Den skulle ha låg strålning Eftersom att babyvakten står nära barnet och är någonting som man använder varje dag var strålningen viktigast för oss!

Känsligheten Den skulle vara så känslig att den reagerar på minsta ljud barnet för. Ett plus om det gick att ställa in känsligheten.

Vara trådlös Den ska gå på batteri så man även kan använda den trådlöst, men ha en laddare som man kan koppla in då batteriet är lågt.

IMG_0154

Efter lite googlande hittade vi en babyvakt som konstrueras och utvecklas här i Sverige, CAPiDi babyvakt.
Den är ny på marknaden men redan en av dom bästa barnvakterna!
Den hade allt vi sökte, låg strålning (Babyalarmet är en av få barnvakter som klarar EU regler som är satta för barnvakter. CAPiDi barnvakt är också en av få som klarar av tyska Blue angel reglerna för strålning.)
Upp till 100 timmars batteritid (Vi har använt babyvakten i över en vecka nu flera gånger per dag och har fortfarande inte behövt ladda någon av enheterna!)
800 meter räckvidd i öppet område.

IMG_0146 IMG_0150

Det som gör denna babyvakt utöver strålningen, batteritiden och räckvidden unik är att man även kan tillverka egna skal precis som på telefonerna för att få ett mer personligt intryck.
En jätte bra idé!

IMG_0152

På Aminas enhet, som sitter fast på spjälsängsskyddet, finns en bild på en gäspande Amina och på föräldrarenheten en bild på Amina eftersom att det är hennes babyvakt.

Om du beställer CAPiDi babyvakt idag följer det med ett skal utan kostnad.
Beställer gör du här!

IMG_0107 IMG_0108

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats