♡ Sarapsvardag ♡

Autumn in my heart

När hösten visar sig från sin allra bästa sida så kan man inte mer än att älska denna färgglada och härligt eldiga årstid.
Överallt där man tittar ser man vackra färger som skiftar mellan grönt, rött, orange, gult…
En otroligt vacker årstid som bjudit på flera plusgrader detta år.

Sommaren är annars, såklart, min favoritårstid och jag skulle kunna tänka mig denna årstid hela året om.

Vilken årstid är din favorit, och varför?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Svårt. Gillar vintern men hösten är okej den också.. Vintern för att jag tycker det är friskare luft än på t ex sommarn. Lättare att andas om man jämför mer sommarn.
    Har dock extremt svårt för sommarn. Värmen & jag går inte hand i hand.

  2. Emelie

    Alla årstiderna har sin charm, men min favorit är våren. När både natur och människor vaknar till liv och man blir piggare i takt med att dagarna blir ljusare. Älskar första dagen man kan lägga undan alla vinterkläder och gå ut i bara en tunnare jacka och Converse, lycka!

  3. Moen

    Hösten är verkligen en charmig årstid. Älskar hösten för bland annat dom fina färgerna och få möjligheten att sitta inomhus utan att må dåligt för det. Sitta framför en varm kamin och njuta utav en kopp te.

  4. Nilla

    Min favoritårstid är också sommaren men jag älskar alla färgerna som är nu på hösten och idag har vi haft soligt och varmt väder här 🙂

  5. Denevigaresenären

    Älskar denna höst! Den är så underbar vacker och mysig! Sen sommar och tidig höst är min favvo period på året ?

  6. Carro

    Min favorit årstid är absolut hösten utan tvekan.Jag älskar alla härliga färger på träden och buskarna plus att det är lagom temp utomhus

  7. Hanna

    Jag älskar början av sommaren! Alla är extra glada då, det är alltid mycket förväntan och man får äntligen tid att koppla av! Men håller med dig! Hösten är vacker

  8. Elisa

    Jag har alltid älskat vintern för att jag älskar snö. Alla årstider har dock sin charm och något jag älskar. Som hösten med sin krispiga luft och allt mys eller sommaren med varmt väder och större frihet att bara kliva ut genom dörren.

stats