♡ Sarapsvardag ♡

Sjukstuga och sommardrömmar

I samarbete med Place Altanprodukter

Hoppas att allt är bra med er! Vi har haft lite sjukstuga här hemma dom senaste dagarna då både jag och mannen åkt på en lindrigare förkylning.
I går mådde jag super dåligt och bloggen har fått legat lite på sidan. Ni kommer väl även ihåg att följa min Instagram @sarapsvardag för att inte missa någon uppdatering. Där kan ni även följa mig på instastory som är taget direkt från verkligheten.
Nu mår vi i alla fall bättre och vardagen fortsätter. Jag har en hel del jobb att ta igen nu efter sjukstugan.

Hösten är verkligen här nu och jag är inte så förtjust i det. Visst så har hösten otroligt fina färger och när solen lyser så är det ändå ganska fint.
Men jag är inte alls speciellt mycket för det kallare vädret som kommer och regnet. Vad är det för jäkla årstid där det ska regna fem av sju dagar… Jag är verkligen en sommartjej som älskar värme och hur pigg & glad man blir av sommaren.

Även fast det är några månader kvar till sommaren så kan det vara hög tid att börja planera eventuella utbyggnationer av bland annat altaner.
Hade jag ägt ett hus idag hade jag absolut byggt en altan då det är så otroligt fint! Tänk att kunna sitta ute och äta där om dagarna på sommaren.

Place altanprodukter erbjuder massor av bra lösningar och fint material för att förverkliga denna dröm.
Dom erbjuder nämligen komposittrall. Det ser ut som trä och känns som trä, men du slipper allt underhåll som trätrall kräver. Deras komposit är dessutom miljövänlig, giftfri, lätt och stark. Och det är toppen då man kanske inte har den tiden eller kunskapen som krävs för att underhålla altanen på bästa sätt.

Kolla bara på hur fint det ser ut. Nästan som ett riktigt golv och verkar vara otroligt bekvämt att gå på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats